JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE ZAHTJEVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA STAMBENO ZBRINJAVANJE PORODICA POGINULIH BORACA, RATNIH VOJNIH INVALIDA, LOGORAŠA I DEMOBILISANIH BORACA

Ovaj Poziv se upućuje porodicama poginulih boraca i umrlih ratnih vojnih invalida, ratnim vojnim invalidima, logorašima i demobilisanim borcima Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, a koji nisu adekvatno stambeno zbrinuti, nezaposleni su i imaju prebivalište na području opštine Stanari, u vrijeme objavljivanja Poziva.

 Predmet prijave na Javni poziv može biti izgradnja ili  kupovina stana ili kuće i adaptacija već izgrađene kuće ili stana. Podnosilac Zahtjeva podnosi Zahtjev za izgradnju, kupovinu ili adaptaciju već izgrađenog objekta.

Za stambeno zbrinjavanje, namijenjena su sredstva u iznosu od 70.000,00 KM, dok su pojedinačni iznosi korisnicima limitirani, u skladu sa Odlukom. Procjenu i iznos potrebnih sredstava, utvrđuje Komisija.

Krajnji rok za podnošenje prijava je 12. juli 2016. godine.

Odluku o dopunskim pravima boraca, ratnih vojnih invalida, logoraša i demobilisanih boraca, Javni poziv u cjelini i obrasci zahtjeva, dostupni su na web stranici opštine Stanari (www.opstinastanari.com).

Sve informacije, u vezi Javnog poziva, možete dobiti u organizacijama koje okupljaju navedene boračke kategorije, kao i u prostorijama Opštinske uprave opštine Stanari.

 

ODLUKA O DOPUNSKIM PRAVIMA BORACA, RATNIH VOJNIH INVALIDA I PORODICA POGINULIH BORACA

Obrazac-Jednokratna novčana pomoć

Obrazac- Sahrana

Obrazac- Stambeno zbrinjavanje

Obrazac- Naknada za priključenje električne energije

Obrazac- Naknada za priključenje na vodovodnu mrežu

Javni poziv-potpun