JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE ZAHTJEVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA STAMBENO ZBRINJAVANJE PPB, RVI, LOGORAŠA I DEMOBILISANIH BORACA

Ovaj Poziv se upućuje porodicama poginulih boraca i umrlih ratnih vojnih invalida, ratnim vojnim invalidima, logorašima i demobilisanim borcima Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, a koji nisu adekvatno stambeno zbrinuti, nezaposleni su i imaju prebivalište na području opštine Stanari, u vrijeme objavljivanja Poziva.

 Predmet prijave na Javni poziv može biti izgradnja ili  kupovina stana ili kuće i adaptacija već izgrađene kuće ili stana. Podnosilac zahtjeva podnosi zahtjev za izgradnju, kupovinu ili adaptaciju već izgrađenog objekta.

Za stambeno zbrinjavanje, namijenjena su sredstva u iznosu od 60.000,00 KM, dok su pojedinačni iznosi korisnicima limitirani, u skladu sa odlukom. Procjenu i iznos potrebnih sredstava, utvrđuje komisija. Odobrena sredstva će se dodjeljivati u vidu građevinskog paketa.

Krajnji rok za podnošenje prijava je 04. avgust 2017. godine.

Javni poziv u cjelini i obrasci zahtjeva, dostupni su na veb stranici opštine Stanari (www.opstinastanari.com).

Sve informacije, u vezi Javnog poziva, možete dobiti u organizacijama koje okupljaju navedene boračke kategorije, kao i u prostorijama Opštinske uprave opštine Stanari.

j-p potpun 2017-oglas-1Obrazac zahtjeva

Potpuni javni poziv