ODRŽANA IZLOŽBA SLIKA I KONCERT BRAĆE TEOFILOVIĆ

U sali Centra za kulturu opštine Stanari, u okviru obilježavanja i proslave Dana opštine Stanari, svečano je otvorena izložba likovnih umjetnika, koji su svoja djela predstavili građanima naše lokalne zajednice. Izložbu je otvorio predsjednik Skupštine, gospodin Ostoja Stevanović, koji je poželio dobrodošlicu i prisutnima zaželio ugodno veče.

Svoja djela predstavila je mlada umjetnica iz Stanara, gospođica Nataša Gojković, koja je trenutno student Akademije umjetnosti u Banjoj Luci. Učestvovala je na brojnim likovnim konkursima i postigla zapažene rezultate, od kojih se ističu rezultati u Banjoj Luci i Sarajevu. Svoja umjetnička djela izložila je i umjetnica Olivera Cvijanović, grafički dizajner iz Prnjavora, kojoj je slikarstvo hobi, umjetnik Mladen Jović iz Doboja, koji se isključivo bavi slikanjem uljanim bojama na platnu, drvetu i zidu, kao i umjetnica Aleksandra Stanković, iz Ostružnje Gornje.

Nakon izložbe, prisutni su mogli da uživaju u koncertu braće Teofilović, koji su svojom jedinstvenom interpretacijom proveli sve prisutne kroz tradicionalne pjesme nastale na prostorima Srbije, Crne Gore, Makedonije, Kosova i Metohije.

Izložbi slika, kao i koncertu braće Teofilović prisustvovali su i načelnik opštine Stanari, gospodin Dušan Panić, poslanik u NSRS, gospodin Goran Jerinić, predsjednik Skupštine, gospodin Ostoja Stevanović, kao i v.d. načelnik Odjeljenja za opštu upravu, gospodin Radojica Ćelić.

Izložba će biti otvorena do 13. septembra 2017. godine.