ODRŽANA PRVA KONSTITUTIVNA SJEDNICA UDRUŽENJA PENZIONERA STANARI

DSC01325

U nedjelju, 14.02.2016. godine, u sali Skupštine opštine Stanari, održana je prva, konstitutivna sjednica Udruženja penzionera Stanari, sa početkom u 10:00 časova. Pored građana opštine Stanari, sjednici su prisutvovali načelnik opštine, Dušan Panić, predsjednik Skupštine opštine, Ostoja Stevanović, narodni poslanik, Goran Jerinić, predsjednik Udruženja penzionera Republike Srpske, Rade Rakulj, kao i predsjednik Udruženja penzionera grada Doboja Rajko Gligorić.

DSC01324Nakon, uvodnog, svečanog dijela, prešlo se na radni dio, te su izabrani rukovodeći organi Udruženja. Tajnim glasanjem, za predsjednika Udruženja penzionera opštine Stanari, izabran je Novak Kovačević, za predsjednika Skupštine Udruženja, izabran je Nedeljko Radišković, a za potpredsjednika Milorad Ristić. Takođe, imenovan je Upravni i Nadzorni odbor. Konstitutivnoj sjednici, prisustvovalo je oko 70 građana opštine Stanari.
U svom obraćanju načelnik opštine, pozdravio je sve prisutne iskazujući svoje lično zadovoljstvo osnivanjem ovog Udruženja, te, u ime opštine Stanari iskazao je punu podršku, koju će opština Stanari pružiti Udruženju.

DSC01326