ODRŽANA SVEČANA AKADEMIJA KBS „RUDAR“ STANARI

Proteklog petka održana je Svečana akademija KBS „Rudar“ Stanari, na kojoj je široj javnosti prezentovan rad ovog sportskog kolektiva. Između ostalog, javnosti je prezentovan rezultat i ostvareni sportski uspjesi u 2016. godini.  Takmičari su, u ovaj Klub, donijeli ukupno 212 medalja, od čega su 53 zlatne, 63 srebrne i 96 bronzanih medalja.
Predsjednik IO KBS “Rudar“ Stanari, gospodin Damir Kerić, je izrazio zadovoljstvo povodom ostvarenih rezultata te je, za ostvarene rezultate, najuspješnijim i naperspektivnijim sportistima uručio priznanja i prikladne poklone.
Predsjednik Skupštine opštine Stanari, Ostoja Stevanović, je uputio iskrene čestitke svim članovima Kluba, a pogotovo najzaslužnijim sportistima, te iznio činjenicu da je opština Stanari pomogla i da će i dalje pomagati dalji razvoj ovog sportskog kolektiva.
Predsjednik Kluba, gospodin Dalibor Kovačević, je takođe zaslužnim sportistima čestitao na ostvarenom rezultatu, te iznio izričitu zahvalnost za pomoć koja je bila prisutna tokom cijele godine od roditelja mladih sportista, JUSTO opštine Stanari, sponzora kluba, kao i opštine Stanari, koja je najviše pomogla tokom ispunjavanja zadatih ciljeva i zadataka u 2016. godini.
Nakon zvanične ceremonije, najmlađim sportistima uručeni su novogodišnji paketići, nakon čega je bila upriličena svečana večera i druženje uz laganu muziku.