UPRILIČEN SVEČANI PRIJEM KOD NAČELNIKA OPŠTINE

Povodom završetka poslovne godine, kao i predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika, načelnik opštine Stanari, Dušan Panić, upriličio je svečani prijem za privrednike, vlasnike privatnih firmi, nevladine organizacije, udruženja, sveštenstvo, predstavnike političkih subjekata, te istaknute građane sa područja opštine Stanari.

Tom prilikom, načelnik se zahvalio svima koji su uveličali pomenutu svečanost, navodeći da je to prilika da se svi zajedno osvrnu na 2016. godinu, kao i na rezultate koji su ostvarenu u proteklom periodu. Kao prvi korak u 2017. godini, naveo je rješavanje pitanja vodosnabdijevanja, odnosno izgradnju vodovodne mreže na području opštine Stanari. Takođe, nastaviće  se sa putnom infrastrukturom, odosno izgradnjom i modernizacijom lokalnih i nekategorisanih puteva na području ove lokalne zajednice.

Iz budžeta opštine Stanari je izdvojen značajan dio sredstava u oblasti poljoprivrede, koja će se ostvariti u obliku različitih vidova posticaja i pomoći poljoprivrednicima, ali i sredstava za studentske i đačke stipendije, za omladinu, kulturu, sport, nevladine i druge organizacije i udruženja, kao i za socijalna davanja, odnosno za one kojima je pomoć najpotrebnija.

Predsjednik Skupštine, Ostoja Stevanović, naglasio je da  se rad u ovoj instituciji odvija u tolerantnoj atmosferi te da je, u novom sazivu, Skupština opštine Stanari dobila podmlađen sastav.